Преместване на всички видове багажи и офис мебели и домове

Най-доброто преместване в България на домове и офиси, което можете да наемете за вашите товари, стоки и багажи. Нашите камиони и хамали ще ви преместят сигурно, качествено и бързо във вашия нов дом или офис още преди да сте пренесли ценните си вещи.

Товарите и багажите Ви са наша грижа от момента, в които стартираме процеса на преместването от старото ви жилище в новото или по-малкия ви офис в по-големия. Пренасяйте се сигурно и с приятната компания на нашите момчета специлиари в услугите на преместването на жилища и офиси в цяла България – София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол и всички други градове.
Сигурното преместване и местене на багажите и мебелите от офиса и дома ви е в добри ръце

преместванеКак преместваме безупречно и с гаранция? Внимателно, старателно и най-вече, знаейки колко важно за клиента е тази част от пренасянето на офисите или жилищата да премине гладко, без щети и поражения и всички багажи, стоки и мебели да бъдат пренесени здрави и невредими. Преместване на всеки багаж, стока или товар, които можете да ни поръчате. Освен предмети, багажни предмети и опаковани в кашони вещи и товари, ние не се шегуваме като казваме, че сме транспортирали дори и живи хора. Ако ваш служител във фирмата или роднина е нужно да бъде транспориран в друг град или село, ако е болен или се нуждае от компания по време на пътуването, нашите автомобили и шофьори са в очакване на предложат своите уникални услуги в областта на професионалното преместване.
Местене, премествания или транспортиране? Вършим всичко, оставете тази услуга на нас

хамали
хамалски услуги
кашони
преместване
технология на преместване
Домакинство
международен транспорт
опаковки
почистване
хамалски оглед
онлайн интернет сайт
опаковане
преместването на хамали 24
контакти

Само тук в www.hamali24.com можем да ви преместим без да се усетите.

Макар и едно пренасяне на вашия бизнес да е сложна задача за вас като собственици, ние оставаме хладнокръвни и организирани по време на всеки транспорт и преместване. Тук на помощ идват нашите транспортни услуги и вашето безпокойство може да излезе в отпуска, защото с нас можете да се чуствате спокойни – HAMALI 24 са ваши приятели в сферата на хамалските услуги и преместванията на багажи, товари и мебели в офиси и домове.

Момчетата на Хамали 24 преместиха моя офис от кв Младост в София до центъра на града точно за 4 часа, камионите летяха стабилно по буливардите и улиците на София, а мебелите, бюрата и компютрите дори не помръднаха, натоварени стабилно и подсигурени с някакви техни здрави важета. Преместването се състоя от точно два курса. Първо местиха офис столовете и бюрата, а после цялата техника и оборудването. Научих много интересни неща в тази област.

Как преместваме?

Първо наш специалист провежда среща с вас и научава подробности за нужните на вашето преместване
Съставя се план на транспорта
Подбират се нужните камиони и товарни автомобили за местенето
Опаковат се багажите и товарите в подходящи кашони и опаковки
Нашите хамали стягат багажа и го товарят безопасно в колите
Преместването започва
Разтоварването на багажите и мебелите се извършва отново под надзора на специлист отговорник по пренасянето
Клиента е доволен и след заплащане на услугата се черпим

Както споменахме в сайта по-рано, има багажи, вещи и мебели, които не могат да се местят по нормалния начин с хамали и кашони. Ценните вещи и лични предмети се пренасят отделно и специално с лекотоварни автомобили. Разбира се, винаги при ваше желание можете да премествате част от скъпите ви и сантиментални предмети лично с вас.