Опаковки, опаковъчни материали

Опаковките са наша специалност и нашето име се слави с качествени опаковки и опаковъчни материали от изкючително здрави суровини. Предлагаме опаковки за вашата стока, продукти, кутии за пици или подаръци, цветни хартиени и картонени кутии и торбички. Ако планирате сами да извършите опаковането, посетете страницата ни със съвети за опаковане.

Опаковката е най-важната част от всички сфери на търговията, бизнеса и бита, затова Хамали 24 се специализира и в производството и печата на опаковки и опаковъчни материали и предлага на своите клиенти една истинска изненада при всяка поръчка. Ние ще опаковаме вашите идеи и търговски цели с най-красивата, най-здравата и прецизно изработена опаковка от висококачествен материал.
Картонени, хартиени и пластмасови опаковки, кутии за еднократна употреба и универсални опаковъчни материали

опаковкиЗа да не си мислите, че ние продаваме и предлагаме произволна стока, искаме първо да ви уверим, че това не е така и нашите натериали и продукти са специално изработвани за вашите нужни, защото знаем, че най-важното от доброто представяне на всеки подарък, хранителен продукт или стока, е неговата опаковка. Висококачествени опаковъчни материали за най-добрите клиенти! В наличност при нас в нашите складове са огромните количества от всеки вид опаковка или кутия за вашите нужди. Ако се нуждаете от индивидуално решение, обадете ни се, защото ние изработваме опаковките и по поръчка. Можете да се свържете с нас по всяко време на работния ден и да кажете от какво точно имате нужда и в какви количества. Ние ще изготвим за вас най-добрата оферта на пазара с най-оптималното качество. Препоръчваме да си уговорим и среща ако имате намерение да поръчвате нестандартни опаковки и кутии, които да изработим за вас в добри срокове и на добри цени. След като удобрите офертата и се убедите в отличната цена на продуктите ни, ние ще ги пресоваме, щанцоваме, щамповаме, печатаме и всичко каквото е необходимо, за да Ви направим нашия пореден доволен редовен клиент.
Опаковката, която ще опакова всяка стока или продукт

хамали
хамалски услуги
кашони
преместване
технология на преместване
Домакинство
международен транспорт
опаковки
почистване
хамалски оглед
онлайн интернет сайт
опаковане
преместването на хамали 24
контакти

Ето и списък с някои от нашите продукти, които Ви предлагаме и с отстъпки за големи количества:

Опаковки
Кутии за пици
Опаковъчни материали за продукти
Картонени кутии
Кашони
Пластмасови опаковки
Хартиени опаковки
Еднократна опаковка за еднократно ползване и рециклиране
Кутии за торти
Слотерни опаковки
Щанцови опаковъчни материали
Рекламни материали
Каширани и луксозни опаковки