Международни транспортни услуги номер 1 в България, транспот в цяла Европа

Международен транспорт и спедиция в България и от страната в чужбина. Транспортни услуги в Германия, Холандия, Дания, Франция, Швеция и Швейцария. И още – транспорт до Македония и Гърция от най-сигурните транспортни спедиции от България: Международен транспорт от Хамали 24.

Спедиция и товарен превоз по направления България и Европа (всички страни от Европейския съюз), свободни товари и транспортиращи товарни автомобили към всички дестинации в Европа и Русия. Всяка седмица нашите товарни автомобили заминават по своята начерната на картата посока без притеснения и несигурност в превоза на стоките на своите клиенти.
Международен транспорт в Европа и Русия с товарни автомобили под наем от Хамали 24

международен транспортСпедицията, която предлагаме е само малка част от нашите транспортни услуги, които се славят днес вече в голяма част от държавите в Европа. Нашето име се асоциира с професионален транспорт на товари и пратки по суша от България до Европа и обратно. Камионите ни прекосяват пътищата на Евразия ден и нощ, носейки вашия свободен товар или опасен товар до всяка точка в Европейските държави, Русия, Турция или Азия. Международен транспорт за товари и практи, които трябва да пристигнат сигурно, непокътнато и безопасно – това е нашето мото

Услугите в сферата на транспортирането на товари са едни от най-отговорните в сферата на частните услуги и микроикономиката на всяка страна. Транспортната фирма носи огромни отговорности, които малко хора могат дори да си помислят. Запазване на товара и пратката не е единственото, което всяка транспортна фирма трябва да мисли. Запазване на здравето на шофьорите на камионите и гражданите в страните, през които минават товарните автомобили и държавите, в които пристигат е също важен приоритет, а спазването на законите във всяка страна от Европа или Азия е задължително за развиването на една транспортна дейност.
Международен сухопътен транспорт и спедиция в Европа
Транспортни услуги:

Спедиция и посредничество между фирми
Tранспорт и опаковане на вещи
Транспорт на вещи багаж и товари до и от чужбина
Групажен превоз и групажни транспортни услуги
Превоз на опасни товари ADR 1 клас
Транспорт на опасни товари
Товарни превози с камиони и бусове.

Нашия модерен автопарк е винаги на разположение и сме в състояние да изпълним вашите поръчки качествено и професионално. Имаме 24/7 мониторинг превозните товарни коли и осигуряваме вашето и нашето спокойствие, знаем всяка кола къде се намира във всеки един момент. Всички наши товари са под протекцията на закона и имат застраховка /отговорност на превозвача/ по конвенцията CMR. Таблицата с местоположението на товарните камиони ще бъде и на ваше разположение, информацията е публична и е достъпна за вас винаги. Поддрържаме редновна връзка с шофьорите, за да знаем тяхното физическо и психическо моментно състояние. Хамали 24 осигурява най-стабилния международен транспорт в България и Европа!