Въпроси и отговори към хамалите

Въпроси и отговори към хамалите
Често задавани въпроси от клиенти

1. Как става изчислението на крайната цена на преместването? Това, което се заплаща е само и единствено трудът на хамалите, които ще преместят вещите ви. А той включва преместването на всичките кашони и пакети от старият адрес до новото местообитание. Всичко зависи и от разстоянието, което трябва да се измине от камиона, както и разстоянието на което хамалите трябва да преместват багажа. Тук няма скрити разхходи, ще знаете всичко предварително, за да можете и вие да си направите сметката.

2. Какво се случва, ако прекрача времето, за което съм наел/а хамалите? Няма точно определено разписание, за което трябва да се свърши работата, самите хамали ще си преценят колко време ще им е необходимо да пренесат всичко бързо и внимателно. При направена преценка от тяхна страна, вие ще бъдете уведомени предвартелно. А ако искате експресно преместване ще трябва да ангажираме повече хора и дори и машини, което вече може малко да повиши цената на услугата.

3. Предлагате ли опаковачни материали? Да, може да разгледате видовете опаковачни материали на нашият сайт. Препоръчваме ви да използвате тях, защото те са тясно специализирани за преместване на предмети и ще предовратят евентуални повреди, които не са изключени при опаковането на вещите ви с импровизирани матеали и опаковки.

4. Разполагате ли със склад? Разполагаме по всяко време със свободни складови помещения, където да ни поверите вашите вещи и мебели. За повече информация и уговорки посетете сайта ни или ни позвънете.

5. Как става резервацията на хамали? Може да ни напишете мейл или пък да ни се обадите по телефона, за да уточним детайлите.

6. Бих желал вие да ми опаковате вещите, които съм приготвил/а за местене. Предлагаме и тази услуга в широкия спектър на работа, затова се свържете с нас за уточнение. Можем да опаковаме, номерираме, разтоварим на новото място и дори подреждане на разопакованите артикули.

7. Кога е необходимо да предупредя хората ви за преместването? Естествено, че колкото по-рано се обадите, толкова по-добре. Но около един-два дни преди самото преместване трябва да сме уведомени, за да можем да реагираме.

8. Предлагате ли услугите си извън столицата? Представителства на нашта фирма се намират на територията на всички по-големи градове. Нашите хамали могат да ви изнесат до всяка точка на страната, дори и в чужбина.

9. Мога ли аз да определя колко хора ми трябват? Разбира се, че и сами може да определите нужното количество хора, както и самата техника, с която ще се оперира. В уреченото време ще ги получите на адреса, който сте посочили. Единствено трябва да ни предоставите приблизителните размери на премествания багаж, за да знаем какъв камион да ви пратим.

10. Как можем да извършим плащането? Можете да платите по различен начин, приемаме всякакъв вид плащане. За нас е много по-важно работата да е свършена и клиента да е доволен. И така да ни препоръча на свои близки и приятели, които биха имали нужда от помощ при преместването.